“Every garden has its story.”

Wij hebben een voorliefde voor groen. Dat ziet u terugkomen in onze ontwerpen, die stuk voor stuk uniek zijn en onze passie voor de natuur reflecteren. We laten de natuur zijn werk doen waardoor in elk seizoen een gezellige sfeer heerst die niet door de architect georchestreerd lijkt.


De tuin wordt een plaats om te onthaasten. Een plek om zich te laten verwonderen door de puurheid van de natuur. Meer dan ooit vormt de tuin tegenwoordig één vloeiend geheel met het huis, waar u zowel binnen als buiten kan van genieten. Wij zorgen voor een harmonie van luxe en eenvoud, die resulteert in een karaktervolle tuin die doorheen de jaren voor verrassingen blijft zorgen. Zonder overdaad en met oog voor detail. Less is more.


Een aangelegde tuin maakt uw domein af. Met een stijlvol ontwerp en de juiste keuze aan beplanting en materialen creëert u met uw buitenruimte een belangrijke meerwaarde aan uw woning.


Wij bieden u een totaalconcept waarbij we zowel het ontwerp als de aanleg van uw tuin realiseren. Ook voor besproeiing, tuinverlichting, zwembad met poolhouse... kunt u op ons rekenen. Wij werken met een vast en perfect op elkaar ingespeeld team.


Thibaut Callens studeerde landschaps- en tuinarchitectuur aan het KASK in Gent, een evident antwoord op zijn passie voor tuin en natuur. Voor hij zijn eigen bureau opstartte, werkte Thibaut bij gerenommeerd tuinarchitect Erik Dhont in Brussel.

Thibaut Callens - Landscape architect - 0474 433 866 - info@thibautcallens.be -     site by MOQO